Bar Refaeli végre anya lett

Már megszült

Kilenc hónapos várakozás és a szupermodell növekvő hasát megörökítő végtelen számú paparazzi fotó után, az ország egyik legismertebb kismamájából anya lett.

Refaeli hét hónappal ezelőtt az Instagram-on tette közzé, hogy ő és a férje, Adi Ezra, babát várnak. A világhírű topmodell mára az „anya” titulust is elérte, csütörtökön szülte meg első kislányát az Ichilov kórházban, Tel-Avivban.

Ahogy már hozzászokhattunk Refaeli nyilvánosság előtt zajló életében, a topmodell az egyik legtöbbet tárgyalt téma a médiában, így a terhessége is rivaldafényben zajlott. Azt mondta egy a Pplus-nak adott interjúban (a Ynet testvérkiadványának), hogy megengedi magának a korai szülési szabadságot és leteszi a tűsarkút a szülés előtt, de ennek ellenére, az egész kilenc hónap alatt nem hagyta abba a munkát.

refaeliHas1Valójában, Refaeli nem volt rest a növekvő hasát a terhessége alatt közszemlére tenni. A hetedik hónap alatt, az Elle magazin spanyol kiadása részére egy különleges fotós stáb repült Izraelbe az állapotos Refaelit fényképezni.

Ezen túlmenően, paparazzik követték a kismamát az egész terhessége alatt, ezért nem volt szükség arra, hogy az izraeli bulvárgyár sokat várjon a legfrissebb képének közlésére az Instagram-on.

Ki akarja kitalálni a kislány nevét? Hajrá! Találgassunk!

(A különösen kíváncsiaknak megsúgjuk, hogy kislány, Livnek hívják és 3 kiló száznyolcvan grammal született.)

Izraelinfo

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.