Korhut Mihály a Hapoel Beér-Seva együttesébe igazolt

Korhut az izraeli bajnoknál

Távozik a DVSC-től a magyar fociválogatott balhátvédje, és az izraeli bajnok Hapoel Beér-Sevában folytatja pályafutását – közölte hivatalos honlapján a DVSC.

Korhut Mihály Debrecenben nevelkedett, a korosztályos csapatokat végigjárta, majd az akkor NB II-ben szereplő kis Lokiban folytatta. Onnan Kaposvárra került kölcsönbe, itt szerzett NB I-es rutint, majd Debrecenbe visszatérve alapember lett a DVSC-ben, amelynek színeiben 151 bajnoki találkozón lépett pályára.

Korhut Mihály ebben a szezonban az Európa-liga csoportkörében szerepelhet és rangos ellenfelek ellen mutathatja be tudását, hiszen az Internazionale, a Southampton és a Sparta Praha ellen bizonyíthat.

Sem a DVSC, sem a Hapoel Beér-Seva nem közölte a 27 éves védő árát, a Nemzeti Sport ugyanakkor úgy tudja, hogy 600 ezer euró (185 millió forint) lehet a fizetett összeg, ami a debreceni klub történetének egyik legdrágább igazolása lett.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.