Már vasárnap reggel helyreáll a teljes vasúti közlekedés

Elárvult sinek: vasárnaptól újra járnak rajtuk a vonatok

Jó hír: kedd helyett már vasárnap reggel helyreáll a teljes vasúti közlekedés. A kitűzött idő előtt elvégezték a felújítási munkákat

A kitűzött kedd hajnal helyett már vasárnap kora reggel birtokba vehetjük a múlt hétfő óta zárva tartott tel-avivi vasútállomásokat: a Hásálom állomást (az Azriéli tornyok alatt), a Szavidor állomást (főállomás) és a Ramat Avivi (Tel Aviv Egyetem) állomást.

A jeruzsálemi gyorsvasúttal kapcsolatos átalakítások zömét vasárnapra virradó hajnalig befejezik, és a hátramaradó feladatokkal a következő napokban, az éjjeli órákban végeznek.

Befejeződött a jelzőrendszer modernizálása is, amelynek révén a vasutak sűrűbben és gyorsabban közlekedhetnek. Az állomásokon meghosszabbították a peronokat a jövőbeni hosszabb, több utast befogadni képes szerelvények számára.

Az Izraeli Vasút közölte, hogy körülbelül két hónap múlva újból néhány napos szünet lesz a vasúti közlekedésben.

Izraeli Hírlevél

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.