Kétezer rendőr az Albánia–Izrael meccsen

Netanjahu az izraeli fociválogatott öltözőjében (illusztráció) - fotó: Amos Ben Gershom / Kormány Sajtóiroda

Kétezer rendőr volt szolgálatban az Albánia–Izrael labdarúgó világbajnoki selejtezőn szombaton, melyen az izraeli labdarúgó-válogatott három góllal nyert.

Az albánok a 17. percben emberhátrányba kerültek, az 55 percben pedig még egy játékosukat kiállította a játékvezető.

A találkozónak eredetileg az északi Shkodra adott volna otthont, ám végül az albán fővároshoz, Tiranához közeli helyszínen, az Elbasan Arenában rendezik majd meg.

Az Israel Radio arról számolt be korábban, hogy az albán hatóságok letartóztattak legalább négy embert, akik összeköttetésben állnak az Iszlám Állammal, s az izraeli együttes megtámadását tervezték.

Az albán válogatott a harmadik, az izraeli a negyedik helyen áll a G jelű selejtezőcsoportban. Mindkét csapatnak 6 pontja van. A csoportban még a spanyol és az olasz, illetve a macedón és liechtensteini válogatott szerepel.

MTI

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.