Izraeli siker a berlini Automotive Tech.AD-n

A magas frekvenciájú radarrendszereket fejlesztő tel-avivi Arbe Robotics start-up cég nyerte idén a német fővárosban megrendezett legnagyobb autótechnikai kiállítás nagydíját. A március elején zajló eseményen 350, az önvezető autók technológiai hátterét biztosító cég vett részt. Az Arbe Robotics által bemutatott technológia a legmostohább időjárási körülmények között is pontos és éles képet közvetít az autó irányítórendszeréhez és az utastérben elhelyezett kivetítőre.

Kobi Marenko, az Arbe Robotics alapító ügyvezetője elmondta, nagy megtiszteltetés cége számára, hogy ezen a kiemelkedő technológiákat bemutató kiállításon ilyen nagy presztízsű díjjal ismerték el a munkájukat.

A mindössze három éve létrehozott vállalat tavaly decemberben 9 millió dollár értékű alaptőke emelést hajtott végre, a cégbe beszállt az OurCrowd és az O.G. Tech Ventures finanszírozási alap. A pénzből folytatódik az Arbe Robotics 4D képalkotó rendszer fejlesztése és hamarosan megnyílik a vállalat első amerikai ügyfélszolgálati központja is a Szilikon-völgyben.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.