Július 23. és augusztus 1. között a Maccabi Világszövetség Haifán, Izraelben rendezi meg a Maccabi Ifjúsági Játékokat. A 2002-2004 között születettek korosztályában, 8 csapatsportágban 12 résztvevő nemzet között Magyarország futsalban képviselteti magát.

Fotó: Kodrucz Sándor
Fotó: Kodrucz Sándor
Fotó: Kodrucz Sándor
Fotó: Kodrucz Sándor
Fotó: Kodrucz Sándor

Az első napon Földes Marci kettő góljával és Marczali Barna ill., Lukács Zoli góljaival 4:2-re nyert a magyar csapat Argentínával szemben. MAZL TOV!

Ma este a versenyeket követően kerül sorra a megnyitó ünnepség is.

A magyar csapat az első napi versenyek után kollektív kirándulásként a Kineretnél kirándult, majd a Jordán-folyón vadvízi evezett.

Az első napi parádés meccs után ma az olasz és a spanyol csapatokkal mérkőznek meg. Steer Ferenc edző szerint ha a fiúk megismétlik az argentinok elleni látványos és eredményes játékukat, ma is pontokat szerezhetnek. Hajrá Maccabi VAC Fiatalok!

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.