Szalmonella a humuszban!

Hummus Achla 650 gramm Strauss. Ne egyetek a termékből, ha 2018 szeptember 6. az utolsó határideje. A vállalat kártéríti a károsultakat

A Strauss izraeli élelmiszergyártó vállalat ma (kedd) bejelentette, hogy fennáll annak a lehetősége, hogy a 650 grammos kiszerelésű Achla humuszban szalmonella található.

A cég salátagyárában végzett szokásos minőség-ellenőrzések során derült ki a dolog. Strauss szerint a vizsgálati eredmények alapján a termelés egy kis szakaszában áll fenn a gyanú a szalmonellafertőzésre, és – tévedésből – kis mennyiségű ilyen áru került néhány üzletbe.

Strauss azt kéri, hogy aki ilyen terméket vásárolt: 650 g Humusz Achla, vonalkód: 7290107940030, utolsó felhasználási időpont: 2018. szeptember 6, ne fogyassza a terméket! A vállalat értesítette az Egészségügyi Minisztériumot, és azon van, hogy összegyűjtse a polcokról a feltételezetten veszélyes termékeket.

Strauss bocsánatot kér az ügyfeleitől, és azon dolgozik, hogy összegyűjtse a gyanús termékeket a polcokról. Fontos megjegyezni, hogy az összes többi Achla-sorozathoz tartozó terméket tesztelték, és azokat  tökéletesnek, fogyasztásra alkalmasnak találták. Felvilágosítás az 1800-777-777 telefonszámon, vagy az alábbi honlapon: www.strauss-group.co.il/service

Időközben Straussz közölte, hogy az ország középső részén 18 üzletben volt kapható a szalmonellagyanús humusz, mindet begyűjtötték, már nem kapható a termék a boltokban, de akik már megvették volna, ne fogyasszák azt.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.