Netta Barzilai – Bassa Sababa

Nyolc hónappal az Eurovíziós Dalfesztiválon „TOY” dalával aratott győzelme után Neta Barzilai kiadta második, „Bassa Sababa” nevű szingeljét. A dalt egy nagy befektetésű klip kíséri, amelynek költsége 1 millió sékelre becsülhető.

Majdnem egy év telt el azóta, hogy Netta Barzilai (26) „TOY” dalával megőrjítette a világot, és megszerezte Izrael negyedik győzelmét az Eurovíziós dalversenyen. A dal több mint 100 millió találatot gyűjtött a YouTube-on, és meghódította a világ legnagyobb slágerlistáit, ami csak növelte a Netta következő dalához fűzött reményeket.

Az énekes tegnap kirukkolt második, nagyon várt „Bassa Sababa” nevű dalával, amelyet Avsalom Ariellel és Stav Begerrel együtt írt, és zenésített meg. A dal mellett egy nagy befektetésű videóklip is megjelent, amelynek elkészítésében mintegy 250 munkatárs vett részt. A felvételeket három nap alatt készítették Kijevben 50 táncos közreműködésével. A stáb szerint ez a valaha készült legdrágább izraeli videóklip, 1 millió sékeles (75 millió forint) költségvetéssel. Úgy tűnik, nem volt hiábavaló a befektetés, hisz egyetlen nap alatt az 1 milliót is meghaladta a dal nézettsége a YouTobe-on.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.