Bizonyára ti is jártatok már úgy, hogy akár sok év izraeli lét után is jólesett volna egy fontos ügyet magyarul rendezni, legyen szó egészségügyi, vagy jogi problémáról, költöztetésről, vagy akár csak egy jóízű beszélgetésről a magyar fodrásszal. Újonnan érkezőként a kérdés még inkább húsba vágó, ezért is hoztuk létre három évvel ezelőtt az Olim-Mapot, az Izraeli magyar szaknévsort.

Az elmúlt hónapban megújult a program böngészőfelülete, és frissítettük az információkat is. Arra kérünk mindenkit, aki korábban már tagja volt a rendszernek, hogy lépjen be és ellenőrizze az adatait. Ha eddig még nem szerepelt az adatbázisunkban, akkor küldjön információt a vállalkozásáról, és mi díjmentesen felvesszük az Olim-mapba. Aki tud olyan magyar nyelven is elérhető szolgáltatóról/szolgáltatásról, melyet szívesen megosztana a többiekkel, szintén küldjön információt (kiemelten az egészségügyi témaköröket illetően) a szerkesztőknek. Várjuk azon önkéntesek jelentkezését is, akik szívesen részt vennének az Olim-map szerkesztésében.

izraeli magyar szaknevsor olim choma alija
Olim Map – az Izraeli magyar szaknévsor

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.