Mit próbált Izrael brazíliai nagykövete elrejteni?

Bolsonaro és Shelley rosszul cenzúrázott ebédje, 2019. július 8. - fotó: Twitter

Izrael nagykövete és Brazília jobboldali elnöke egy labdarúgó-mérkőzés előtt együtt ettek, de a rossz Photoshop-munka nem tudta elrejteni, hogy mit.

Izrael brazíliai nagykövete, Yossi Shelley, a Copa America döntője előtt együtt ebédelt Jair Bolsonaro brazil elnökkel. A nem igazán jelentős diplomáciai esemény a nagykövetség kétbalkezes retusálási próbálkozása miatt került be a hírekbe. A jelek szerint Shelley beosztottai mindenáron meg akarták mutatni a közönségnek, hogy főnökük együtt étkezett a brazil elnökkel, az eseményről viszont csak olyan kép készült, amin látszik, hogy mit ettek.

De mit ettek? A nagykövetség egyik diplomatája megkísérelte a nem kóser homárt elrejteni a posztról, de az amatőr szerkesztéssel nem sikerült azt lefednie, így nagyon vicces eredmény született.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSHaaretz