Gal Gadot szerepel a Netflix eddigi legdrágább filmjében

Fotó: Gage Skidmore / Flickr

Minden idők eddigi legdrágább Netflix projektjének ígérkezik a Red Notice címen futó akció-thriller. Az előzetes becslések alapján minimum 130 millió dollárból készül majd.

Fotó: Mark Neyman / Wikipedia

A produkciót tavaly a Universal tervezte megvalósítani, de a tényleges előkészületekig nem sikerült eljutniuk, az Universal nem kezelte prioritásként a filmet, és végül átengedte a Netflixnek.

Dwayne Johnson és Gal Gadot már korábban leszerződtettek az alkotáshoz, a legújabb hírek szerint pedig hozzájuk csatlakozik Ryan Reynolds is. A három sztár most először játszik majd közösen. Johnson korábban már dolgozott a film rendezőjével, Rawson Marshall Thurberrel a Felhőkarcoló, illetve a Központi hírszerzés című filmeken, Gal Gadottal pedig a Halálos iramban franchise-ban láthatták együtt a nézők. Ryan Renolds és Gal Gadot a 2016-ban mozikba került Beépített tudatban szerepeltek együtt.

A film története egy pörgős, akciódús és intrikákkal teli thrillernek ígérkezik, amely a világ legkeresetteb művékincs-rablóját és az őt üldöző Interpol ügynököket állítja a középpontba.

Gal Gadot, a Wonder Woman sztárja már nagyon izgatott, és alig várja, hogy mi is láthassuk a filmet, posztolta a minap Instagramján:

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.