Villám-ajánló

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

Nem villámokat ajánlok, bár estére vihart jósol a netsámán…

Gyakran járok koncertekre, és azokról gyakran küldök élő videobejelentkezést. Mindig megkapom a kommentekben, hogy miért nem szóltam előre.

Hát most előre szólok:

Selah Collective

Két buli várható ma este, (február 6.) az első a Selah Collective lesz. Etno gyökerű jazzrock, ha a klipjeik alapján kell belőnöm a műfajt. Invenciózus képzett zenészek, azt hallom. Majd meglátjuk, elég-e a patron egy hosszú koncerthez.

Azért is izgat a dolog, mert egy olyan helyre invitálnak, ahol még nem jártam. Hagrin-nak hívják a klubot, valahol a Florentin túlsó végén van, még a Hoodna báron is túl. 21.30 -kor kezdődik, ez Tel-Aviban azt jelenti, 10-re jó lesz odaérni.

- Hirdetés -

A koncert eseménye a Facebookon >>

King Shiloh

A másik tíz perc sétányira innen, a Jaffo út 9-ben. Igen, a Beit Romanoban. A név kötelez, hogy ott legyek, hiszen King Shiloh (NL) lesz a főattrakció.

A dub-reggae világ rajongóinak nem kell bemutatni, a többieknek meg itt az alkalom. Táncolható reggae elektromos alapokon, ha nagyon le akarom butítani. 11-től 4-ig nyomja a névrokon, a második felére biztos odaérek.

A koncert eseménye a Facebookon >>

Na! Időben szóltam?

close

Regisztrálj hírlevelünkre!

Melyik hírlevelet szeretnéd kapni?