A Pfizer titkos megbeszélése

Ishay Hadas írása

Az alábbi írás szerzője Ishay Hadas, a Netanjahu-ellenes Crime Minister izraeli civilszervezet egyik prominens vezetője, és a szervezet Facebook-oldalán jelent meg. Fontosnak tartottam, hogy itt is megjelenjen.

Aki azt hiszi, hogy ez egy képzeletbeli forgatókönyv, az össze van zavarodva…

Vegyétek számításba, hogy Netanjahu mentőövként kapaszkodik az oltásba, és ő gátlástalan ember – ki tudja, miért is egyezett bele a megállapodás kereteibe…

Moderna?? Az előre eldöntött választás, amellyel előszerződést írtak alá? Nem releváns.

Ez az ember veszélyes az izraeliekre!!!

Azoknak, akik nem ismerik a koronavakcinával kapcsolatos dolgokat, el kell olvasniuk ezt a cikket. Elgondolkodtató anyag. Ez egy képzeletbeli leírása annak a megbeszélésnek, amelyre tavaly november harmadik hetében került sor, a Pfizer központi épületében, Manhattan belvárosában.

Összeült a Pfizer vezérkara

Az elegáns konferenciateremben azért ült össze a vállalat vezetése, hogy megvitassák a körülbelül két héttel korábban bejelentett koronavírus-oltás terjesztési stratégiáját. Albert Bourla, a vállalat vezérigazgatója megnyitotta az ülést, és ezt mondta:

„A helyzet a következő. Elsőként jelentettük be az oltóanyag fejlesztését, bizonyított hatékonyságunk 95%, és piacvezető vállalat vagyunk. Versenytársaink azonban rövid időn belül megérkeznek, oltóanyagunk drága, és mínusz 80 fokos hidegben történő tárolása nehézséget okoz a versenytársakhoz képest. A győzelemhez gyors sikerre van szükségünk.

Sikermodellre egy olyan országban, amelyet gyorsan be lehet oltani, és amelynek eddigi koronavírus-kezelése elég rossz ahhoz, hogy izgatottak lesznek a magas ár ellenére, és gyorsan be lehet velük bizonyítani a vakcina okozta változást.

Az Egyesült Államok és az Európai Unió nem releváns. Nem lehet ott gyors sikert elérni emberek százmillióival. Tehát John Young stratégiai alelnököt megkértem egy szigetállam meghatározására, vagyis egy olyan országra, amelynek be- és kiléptetését szinte teljes egészében légiforgalommal végzik, és ezért kiváló kísérleti laboratórium.

Viszonylag gazdag országnak kell lennie, amely fizethet az azonnali tömeges beszerzésért. Jó orvosi rendszerrel, amely képes gyorsan tárolni és oltani. Közepes méretű országnak, 5-20 millió ember között. Egy olyan országnak, amely a korona-járványban súlyos károkat szenvedett, hogy megmutassa a változást. És végül egy olyan országnak, amely erőteljes nyilvánosságot szerez nekünk szerte a világon.”

Szigetszerű ország kerestetik korona-csőddel

John Young felállt a dobogóra, és bevezető nélkül a következőket mondta:

“Izrael, uraim. Ez az az ország, amely megfelel mindennek, amit Albert leírt. A világon nem sok gazdag szigetszerű ország van. Rövid áttekintést fogok készíteni róluk keletről nyugatra, és Önök is meg fogják érteni.

Keletről indulunk: Tajvan jómódú ország. Lakossága 2,5-ször nagyobb, mint Izraelé, de nincs koronája. Izraelben eddig körülbelül 430 000 beteg és körülbelül 3300 halott volt, míg Tajvanon csak 810 beteg és 7 halott. Ausztráliában is 2,5-ször nagyobb a népesség, mint Izraelben. Ausztráliában kitört a korona, de Izraelnek eddig 15-ször annyi betege volt, mint Ausztráliának, és 3,5-ször annyi halottja volt. Új-Zélandon Izrael lakosságának mintegy fele él. Izraelnek azonban 200-szor több betege és 130-szor több halottja van Új-Zélandnál. Szingapúr földrajzi jellemzői szerint nagyon hasonló Izraelhez. Lakossága alig több mint a fele Izrael népességének. A külföldi munkavállalók körében áprilisban erősen kitört a járvány. Mégis, Izraelben a mai napig 7,5-ször annyi a beteg, és 110-szer annyi ember halt meg.

Ha nyugatra megyünk, több lehetőség is van. Írország valamivel kevesebb, mint a fele Izrael lakosságának. A járvány ott is kitört, de Izraelben még mindig 4,5-szer gyakoribb. A halálozásban Írország erős, és Izraelben az áldozatok száma csupán 1,5-szöröse az írországinak. Írország lehetett volna jelölt, de része az EU-nak, és annak politikája alá tartozik.

A Karib-tenger három szigetországgal rendelkezik, melyek népessége Izraeléhez hasonló. Nem jómódúak, de az Egyesült Államok közelsége miatt választhattuk volna őket. Izrael még hozzájuk képest is csúfosan megbukott a járvány kezelésében. Izraelben ma 35-ször annyi beteg, és 22-szer annyi halott van, mint Kubában. Haiti is jobban vette az akadályt, Izraelben 2,5-ször több beteg és 1,4-szer több halott van.

Izrael bukott a legnagyobbat, és örömmel fizet sokat

Röviden: Izrael egy közepes méretű, viszonylag jómódú szigetország, jó és hatékony orvosi rendszerrel, és a koronajárvánnyal eddig a leggazdagabb szigetek közül a legrosszabb módon maradt alul. Itt létrehozhatjuk a siker modelljét.”

“És Izrael jó nemzetközi hírverést is fog nekünk biztosítani?” – kérdezte a vállalat egyik vezetőségi tagja. “Ne aggódjon emiatt” – szólt közbe Bourla vezérigazgató mosolyogva. “Az ottani miniszterelnök, Netanjahu egy reklámügyi varázsló, és mi ajándékot jelentünk neki. Orgazmusfesztivált rendez számunkra.”

“És Izrael fizet majd többet?” – Kérdezte a pénzügyi igazgatóhelyettes. “Kétségkívül” – válaszolta Bourla. “Majd személyesen elmondom Netanjahunak, hogy beszélgetésünk során a zsidó gyökerekről mondott szavai mélyen meghatották szívemet. Ez önmagában már növeli az árat, 10 dollárral többet fizet adagonként. Izrael mellett döntöttünk. Az ülést bezárom.”

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSCrime Minister