Megható cukiság Covid idején: Az egészségügyért felelős tévériporter háta mögötti táblán élő adásban tettek házassági ajánlatot

Az elmúlt hetekben sokan foglalkoztak a Yoav Even háza mellett lévő lakás eladását hirdető táblával, ahonnan a tévériporter minden reggel beszámol az izraeli járványhelyzetről. Ma reggel, miután eladták a lakást, a táblát egy másikra cserélték, ami egy olyan eseményhez vezetett, amely még az utolsó cinikusokat is meghatotta.

Niv Raskin és reggeli tévéműsorának munkatársai már hetek óta azzal a felirattal vannak elfoglalva, amely rendszeresen feltűnik a Hadasot12 egészségügyi riportere, Yoav Even lakásával szemben. Even minden reggel otthonról lép adásba, hogy a járvány-, az oltás- és … a szomszédos épületben lévő kiadó lakás-helyzetről tudósítson.

Sokáig függött a tábla a háta mögötti erkélyen, amely azt hirdette, hogy a lakás eladó, de körülbelül egy hete a reggeli műsor készítői meglepődve tapasztalták, hogy a lakást velószínőleg eladták, mert a táblát kicserélték, és miután viccesen meg is ünnepelték a nagy pillanatot, Yoav Even azt mondta: “Most, miután eladták a lakást, az az álmon, hogy valaki házassági ajánlatot tegyen az erkély hirdetőtábláján keresztül”.

Yoav Even ötletét Maayan Adam, a műsorkészítő csapat egyik tagja felkarolta, és úgy döntött, hogy megvalósítja Yoav álmát. Instagram-fiókjában tett bejegyzéseire reagálva megkereste őt Din, és megállapodtak, hogy meghívják barátnőjét, Zohart a reggeli műsorba, hogy ott “új párkapcsolat a koronavírus idején” témában beszélgessen.

Ma reggel érkezett Zohar és Din a stúdióba, természetesen anélkül, hogy Zohar bármit is tudott volna a tervezett házassági ajánlatról. Mikor áttértek Yoav Even járványjelentésére, Zohar hirtelen egy táblát vett észre a riporter háta mögött – mire természetesen leesett neki, hogy miről van szó. Könnyekig meghatódtak a fiatalok – majd Din letérdelt, gyűrűt vett elő, és megkérte a lány kezét.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.