Yarden Gerbi felfedte partnerét: “Ő Dana”

Yarden Gerbi

Yarden Gerbi, aki bronzérmet nyert judóban a 2016-os riói olimpián, bejelentette a közösségi oldalakon, hogy barátnője van: “A tekintetünk találkozása pillanatától kezdve beleszerettem”

Yarden Gerbi ma (kedden) bejelentette, hogy kapcsolatban áll egy nővel. “Ő Dana, a párom” – írta az olimpiai érmes és egykori világbajnok a közösségi oldalakon közzétett bejegyzésében, amelyhez kettőjük közös fotóját is csatolta –, attól a pillanattól kezdve, hogy a tekintetünk találkozott, beleszerettem, azóta a szerelem csak erősödött.”

A “Szerelem első látásra” című bejegyzésében Gerbi hozzátette: “Néha nem tudjuk, miért történnek a dolgok, talán ezek a gondolatok, hogy valaki valami jót küldött nekünk, vagy talán a sors?”. Aztán ezt írta: “A boldogság érzése, ami az utóbbi időben elkísér, a pillangók a gyomromban, az életöröm, a fültől fülig érő mosoly, mindezt neki köszönhetem.”

A 33 éves Gerbi bronzérmet szerzett a 2016-os riói olimpián, miután a 63 kilogrammos kategóriában legyőzte a japán Miko Tashirót. Ez volt Izrael nyolcadik olimpiai érme (az addigi 13-ból), és a második, amelyet egy izraeli sportoló szerzett Yael Arad után. Három évvel azelőtt ő lett az első izraeli dzsúdós, aki megnyerte a női világbajnokságot. Pályafutása során világbajnoki ezüstérmet, Európa-bajnokságon ezüst- és kétszer bronzérmet is szerzett, a 63 kg-ig világelső lett.

Körülbelül egy évvel a riói játékok után, és anélkül, hogy visszatért volna versenyezni, Gerbi bejelentette, hogy visszavonul a judótól. Azóta többször szerepelt a televízióban, többek között a “VIP Survival” program résztvevőjeként és tavaly óta a “Ninja Israel” műsorvezetőjeként.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.