James Bondként reklámozza Izraelt a turisztikai miniszter

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

A dzsúdósból lett politikus, Joel Razvozov meztelen felsőtesttel gázol a vízben, és olyan szmokingot visel, mint a Daniel Craig által alakított brit titkosügynök. Az izraeli turisztikai miniszter James Bondnak adja ki magát egy turisztikai marketingvideóban.

Joel Razvozov idegenforgalmi miniszter vasárnap James Bond tematikájú videót tett közzé a közösségi médiában, hogy turistákat vonzzon Izraelbe a nyári csúcsszezon végén.

A miniszter által személyesen finanszírozott egyperces videóban Razvozov újrajátssza Daniel Craig angol színész fiktív brit kém szereplését a Casino Royale-ban, és félmeztelenül gázol át a vízen.

Ezenkívül a felvételeken az is látható, hogy a – korábbi olimpikon – miniszter szmokingban martinit iszogak, és magabiztosan sétál végig az ország különböző turisztikai helyszínein.

- Hirdetés -

A videó egy részletét közzétevő tweetben Razvozov ezt írja: „A név Izrael. Izrael Állam” – eljátszva a híres mondattal: „A név Bond, James Bond”.

A videót magyarázva Razvozov így nyilatkozott: „Elgondolkodtam azon, hogyan segíthetek személyesen Izrael népszerűsítésében és annak a jónak és szépnek a terjesztésében, ami Izraelben van.”

„Izrael világméretű marketingje kemény munka, és fontos, hogy az Idegenforgalmi Minisztérium ilyesmivel foglalkozzon, és energiát fektessen ebbe” – tette hozzá.

Razvozov a közösségi médiában korábbi posztjaiban szórakozottan jegyezte meg, hogy amikor külföldön jár néha összetévesztik Daniel Craiggel.

Amikor tavaly a 40 éves miniszterről a tengerparton készült fotók izmos testalkata miatt elterjedtek, akkor azzal viccelődött, hogy Izrael tengerpartjait reklámozza.

Razvozov, Jair Lapid Jes Atid pártjának tagja, korábban sikeres cselgáncsozó volt, Izraelt képviselte az Európa-bajnokságon, a világbajnokságon és az olimpián.

A politikai életbe azután lépett be, hogy számos sérülés miatt meg kellett szakítania profi karrierjét, de továbbra is lelkes sportoló, és rendszeresen szörfözik.

close

Regisztrálj hírlevelünkre!

Melyik hírlevelet szeretnéd kapni?
FORRÁSThe Times of Israel