James Bondként reklámozza Izraelt a turisztikai miniszter

A dzsúdósból lett politikus, Joel Razvozov meztelen felsőtesttel gázol a vízben, és olyan szmokingot visel, mint a Daniel Craig által alakított brit titkosügynök. Az izraeli turisztikai miniszter James Bondnak adja ki magát egy turisztikai marketingvideóban.

Joel Razvozov idegenforgalmi miniszter vasárnap James Bond tematikájú videót tett közzé a közösségi médiában, hogy turistákat vonzzon Izraelbe a nyári csúcsszezon végén.

A miniszter által személyesen finanszírozott egyperces videóban Razvozov újrajátssza Daniel Craig angol színész fiktív brit kém szereplését a Casino Royale-ban, és félmeztelenül gázol át a vízen.

Ezenkívül a felvételeken az is látható, hogy a – korábbi olimpikon – miniszter szmokingban martinit iszogak, és magabiztosan sétál végig az ország különböző turisztikai helyszínein.

A videó egy részletét közzétevő tweetben Razvozov ezt írja: „A név Izrael. Izrael Állam” – eljátszva a híres mondattal: „A név Bond, James Bond”.

A videót magyarázva Razvozov így nyilatkozott: „Elgondolkodtam azon, hogyan segíthetek személyesen Izrael népszerűsítésében és annak a jónak és szépnek a terjesztésében, ami Izraelben van.”

„Izrael világméretű marketingje kemény munka, és fontos, hogy az Idegenforgalmi Minisztérium ilyesmivel foglalkozzon, és energiát fektessen ebbe” – tette hozzá.

Razvozov a közösségi médiában korábbi posztjaiban szórakozottan jegyezte meg, hogy amikor külföldön jár néha összetévesztik Daniel Craiggel.

Amikor tavaly a 40 éves miniszterről a tengerparton készült fotók izmos testalkata miatt elterjedtek, akkor azzal viccelődött, hogy Izrael tengerpartjait reklámozza.

Razvozov, Jair Lapid Jes Atid pártjának tagja, korábban sikeres cselgáncsozó volt, Izraelt képviselte az Európa-bajnokságon, a világbajnokságon és az olimpián.

A politikai életbe azután lépett be, hogy számos sérülés miatt meg kellett szakítania profi karrierjét, de továbbra is lelkes sportoló, és rendszeresen szörfözik.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSThe Times of Israel