Innováció és vállalkozás a holokauszt-emlékezetért

Innováció és vállalkozás a holokauszt-emlékezetért

A Nyugat-Galileai Főiskola Holokauszt tanulmányok programja ismét várja a jelentkezőket a 2023-as Innovációs és vállalkozói online kurzusra.

Az angol nyelvű órákat 2023. március 2. és 2023. július 8. között csütörtökönként, izraeli idő szerint 18:00 órakor tartják Zoomon (összesen 13 óra).

A program nyitott hallgatók és oktatók számára világszerte és két akadémiai kreditet lehet vele szerezni.
A tandíjat a Főiskola fedezi, a sikeres jelentkezők 50USD regisztrációs díjat fizetnek.
További információkért ide és a jelentkezési lap kitöltéséhez kattints ide.

A hallgatók megosztották egymással tapasztalataikat a tanfolyamon:

“A kurzus és a projekt, amelyben részt vettem, lehetőséget kínált számomra, hogy a felsőoktatásban megszerzett tudásomat újra feldolgozzam és vállalkozói kontextusban alkalmazzam. Arról tanultam a legtöbbet és nagyon gyorsan megértettem, hogy meg kell tanulni csapatban dolgozni… Most már szélesebb perspektívából tudok tudományos projekteket megvalósítani.”*

“A tanfolyam lehetővé tette számomra, hogy kapcsolatba léphessek a holokauszt-emlékezet iránt érdeklődő, különböző hátterű és tapasztalatú kutatók és más szakemberek hálózatával… Meghallgathattuk a véleményüket, tippeket és kritikákat kaphattunk tőlük… Nagyon gazdag élmény volt humánus nézőpontból is.”

“Az innovatív megközelítés megkülönbözteti ezt a tanfolyamot a holokauszt témájával foglalkozó többi akadémiai kurzustól. Lelkesített a lehetőség, hogy projektalapú környezetben dolgozhatok másokkal.”

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.