Az Izraelinfo fennmaradása az olvasói közösség erején múlik

Kedves Olvasóink!

Az Izraelinfo hírmagazin csapata szeretné megosztani veletek az oldal fenntartásának ügyét.

Az elmúlt években szeretettel és odaadással működtettük ezt a honlapot, amely hozzáférést és információt nyújtott számos témában. De sajnálatunkra az új évben anyagi nehézségekkel nézünk szembe a tárhely éves díjának drasztikus emelkedése miatt.

Az Izraelinfo hírmagazin létrehozása és fenntartása mindig is önkéntes munkán alapult. Célunk a minőségi és naprakész információk közlése Izraelről és a térségről a közösség tájékozódása érdekében. Sajnos az új tárhelyköltségek olyan magasak, hogy már nem tudjuk fedezni a meglévő forrásokból.

Ezért arra kérünk benneteket, hogy segítsetek nekünk anyagi támogatásotokkal. Bármilyen adomány nagyban hozzájárul a tárhely fenntartásához és a hírmagazin működésének biztosításához. Az adományok lehetővé teszik számunkra, hogy továbbra is rendszeresen frissített, értékes tartalmakkal szolgáljunk benneteket.

Minden adomány rendkívül értékes számunkra, hálásan fogadjuk a támogatásotokat. Még a legkisebb összeg is segíti munkánk folytatását, hogy továbbra is elérhetőek legyünk számotokra.

Az adományotokat itt tehetitek meg:

Az Izraelinfo hírmagazin mindig is az olvasói közösség erejére támaszkodott, és most ismét arra kérünk titeket, hogy álljatok mellénk. Segítségetek nélkül nem lennénk képesek folytatni a hírmagazin működtetését és a közösségi információáramlást.

Nagyon köszönjük, hogy támogattok minket, és hálásan fogadjuk adományaitokat, hogy továbbra is szolgálhassunk benneteket.

Tisztelettel,

Az Izraelinfo csapata

***

Patreon támogatás

Havi támogatás

Támogatás bankkártyával

Támogatás banki átutalással

Izraelből

→ Név: Izraelinfo ישראל אינפו לקידום תקשורת ישראלית
→ Bank Mizrahi Tefahot (20) בנק מזרחי טפחות
→ Fiók: 514
→ Számlaszám: 236690

Külföldről

→ IBAN: IL65 0205 1400 0000 0236 690
→ SWIFT: MIZBILIT

Az Izraelinfo támogatói >>

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.