Valamennyi nagy magyar mobilszolgáltató biztosítja az ingyenes roamingot Izraelben tartózkodó előfizetőinek

Ingyenes roamingot biztosít Izraelben tartózkodó előfizetőinek valamennyi nagyobb magyarországi mobilszolgáltató, így a Vodafone, a Digi, a Yettel és Magyar Telekom is – közölték a cégek az MTI-vel.

A 4iG csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország és a DIGI azt közölte, hogy a díjmentes roaming visszamenőleg, október 7-től érvényes. A havidíjas előfizetéseknél az SMS-, adat- és hívásforgalomra vonatkozó roaming díjakat október 7-től október 31-ig a havi számlákban írják jóvá.

A feltöltőkártyás ügyfeleket az október 7-től október 31-ig terjedő izraeli SMS- és hívásfogalmomra vonatkozó roaming díjak esetében utólagos jóváírással kompenzálják.

A Yettel Magyarország Zrt. is jóváírja az Izraelben tartózkodó ügyfelek roaming díját. Erről az érintett ügyfeleket külön keresi meg a vállalat – közölte a cég.

- Hirdetés -

A Magyar Telekom az október 6. és 31. között az Izraelben tartózkodó havidíjas ügyfelei roaming-díját (beleértve az alapdíjas hanghívásokat, SMS-eket, MMS-eket és a mobilinternet forgalmat) teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírja – közölte korábban a szolgáltató.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.