Izraeli színésznő a Trónok harcában

Az HBO már elkezdte sugározni az Egyesült Államokban a Magyarországon és Izraelben is népszerű fantasy sorozat legújabb évadját. A Trónok harca izraeli szereplője, Ania Bukstein a Jediot Achronot izraeli lap angol internetes kiadásának nyilatkozott.

A nyilatkozat több okból is szűkszavúra sikeredett, miután a Bukstein és az HBO között fennálló szerződés súlyos szankciókat alkalmaz arra az esetre, ha a színésznő bármit is kiszivárogtatna az új évad cselekményéből. Annyit azonban megtudhatunk, hogy Anita a sorozat nagy rajongója volt már az előtt, hogy meghívták a szereplésre, és azzal is tisztában van, hogy a szpojlerezésre a nézők is igen erőteljesen képesek reagálni, ezért megválogatta szavait.

A színésznő amúgy se tartozik azok közé, akik sztárolják önmagukat. „Igen, nagyon izgalmas dolog a Trónok harcában szerepelni, de azért nyugalom, nem én vagyok az új Khaleesi. A Trónok harcát tonnányi kemény munka előzte meg, rengeteg volt a ’majdnem’, és ez a visszatérés most nagyon izgalmas”, közölte Ania Bukstein. „Része a pályafutásomnak, és így is kell tekintenünk rá. Néhány évvel ezelőtt, amikor csak megkezdték a Trónok harca első évadjának válogatását, hangszalagot küldtem be rá. Azt sem igazán tudtam, melyik szerepre, azt meg főként nem tudtam – mint ahogy a világ se –, hogy mekkora sikersorozat lesz ez.”

Arra a kérdésre, nem túl stresszes-e a munka, Ania Buckstein ezt válaszolta: „A félelem miatt nem aggódtam. Összeszedett voltam, és sikerült élveznem a munkát. Azt hiszem, csak a ruhatárba bemenve kapok némi sokkot. Valamitől a ruházatban, amikor az ember meglátja magát a tükörben. Ilyenkor azt mondom magamnak: „Hű, ez tényleg megtörténik.” Őrület! Ezt a ruhát nekem varrták. Csak nekem!

forrás: https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4802654,00.html
breuerpress

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.