Már otthon is készíthetünk magunknak sört!

illusztráció - fotó: ylakeland

Már biztos nagyon sok férfi (és nő) várt erre a találmányra, ami lehetővé teszi, hogy a vizet házilag sörré alakítsuk. A nemrég startolt izraeli whisky után, és a vizet borrá változtató gép feltalálása előtt egyelőre elégedjünk meg a házi (nem, nem a bibliai) sörrel!

Az izraeli SodaStream International vállalat elkészített egy olyan készüléket, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy különleges, Blondie nevet viselő sör koncentrátumhoz szódavizet adva otthon készíthessenek maguknak sört. Az eredmény: 4,5% alkoholt tartalmazó, ízre és kinézetre is a boltban kapható sörökre emlékeztető folyadék.

izraelinfo SodaStream-Beer-Bar-BeerPulse

Nincs rá garancia, hogy biztos siker lesz a Beer Bar nevet viselő készülék, mert a sör rajongói nagyon válogatósak tudnak lenni a sör ízét illetően. Első körben csak a cég német oldaláról, illetve néhány svájci kiskereskedőnél lehet megvásárolni a sörbárt, de az év végéig még több helyen lehet majd beszerezni.

izraelinfo Beer Bar

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hnFbVcXsPZw]

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.