Quentin Tarantino és Daniella Pick összeházasodnak

Quentin Tarantino megnősül: a Ponyvaregény 55 éves rendezője szerda este kel egybe 35 éves izraeli menyasszonyával, Daniella Pickkel Los Angelesben – értesült a The Hollywood Reporter.

Tarantino tavaly jegyezte el a modell-énekesnő Picket. A pár 2009-ben ismerte meg egymást, amikor a rendező Izraelben járt Becstelen brigantyk című filmjének promóciós körútján. Kapcsolatuk rövidesen megszakadt, de 2016-ban folytatódott. Pick az Instagramra tett fel fotókat, amelyeken fehér menyasszonyi ruhát és fehér rózsakoszorút visel.

Az Oscar-díjas rendező jelenleg a Once Upon a Time in Hollywood című filmje utómunkáin dolgozik. A parádés sztárszereposztást felvonultató produkció 1969-ben játszódik Los Angelesben. A Manson-gyilkosságokról szóló filmben Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Al Pacino, Dakota Fanning és Timothy Olyphant is látható majd.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.