Gal Gadot is az arabokat védi?

Fotó: Gage Skidmore / Flickr

Ringbe lépett a Wonder Womant játszó izraeli színésznő, Gal Gadot is, hogy megvédje közeli barátnőjét, Rotem Szelát, miután vasárnap politikai harc tört ki közte és Benjamin Netanjahu miniszterelnök között.

“Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!” – írta Gadot héberül Szela mellé állva. “Ez nem  jobb vagy baloldal, zsidó vagy arab, világi vagy vallásos kérdése. Ez a párbeszéd kérdése” – jelentette ki. “A béke, az egyenlőség és a tolerancia párbeszédé. A felelősségé, hogy jobb jövőt, és reményt adjunk magunknak és gyermekeinknek. Rotem húgom, inspirálóan hatsz mindannyiunkra” – tette hozzá.

Előzőleg, mint irtunk róla Rotem Szela izraeli színésznő-műsorvezető és modell síkra szállt az arabok teljes jogegyenlőségéért, mire válaszul Benjamin Netanjahu miniszterelnök személyesen oktatta ki egy Facebook üzenetben.

Netanjahu egy színésznővel hadakozik a közösségi médiában

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.