Gratulálunk: Bar Refaeli harmadik gyermekét várja

bar refaeli aszi azar
Fotó: képernyőkép / Instagram

A gyönyörű modell egy vicces, Aszi Azarral készült videóban jelentette be a világnak, hogy üzletember férjével, Adi Ezrával – két és fél éven belül – harmadik babájukat várják. Sok szerencsét!

Bar Refaeli néhány napja közölte 3 millió Instagram-követőjével, hogy ismét terhes. Egy évvel második gyermeke születése után máris érkezik az újabb kistestvér. Micsoda boldogság!

A 34 éves topmodell Aszi Azarral készített egy videót, amelyben előbb a műsorvezető közölte, hogy ő a “Carolina Lemke Berlin” napszemüveg cég új prezentora, majd ezt követően Refaeli jelentette be az örömhírt.

Bar Refaeli, aki korábban sokáig Leonardo DiCaprio barátnője volt, már többször is nyilatkozott arról, hogy szeretne megállapodni és gyerekeket szülni. “Úgy érzem, ez az évtized a családról fog szólni az életemben. Nagy családból származom, négyen vagyunk testvérek. Sokan azt mondják most erre, hogy persze, nagy családot szeretne, megnézem mit mond majd az első gyerek után. Én mégis remélem, nagy családom lesz, de lépésről lépésre alakul majd” – mondta a terveiről, melyek úgy tűnik, valóra válnak.

Bar Refaeli végre anya lett

A 2016-os év előestéjén jelentette be Refaeli, hogy első babájával várandós, majd nyolc hónappal később, az év augusztusában született meg legidősebb lánya, Liv. Egy év és két hónappal később, 2017 októberében született meg második lánya, Elle, és most mindannyian izgatottak várjuk a harmadik baba érkezését. Sok szerencsét!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSYnet, People