Íme Csilla történetének a folytatása!

Csilla Ezra

A bíróság első fokon Csilla mellett hozott döntést, azaz megkaphatja az izraeli állandó tartózkodási engedélyt (korábban tévesen állampolgárságot írtunk). Az ítélet még nem jogerős, az államnak van két hete, hogy ezt megfellebbezze.

Lehetőségünk van támogatni Csillát, TE is támogathatod és kéréssel fordulhatsz a Bevándorlási Hivatalhoz és a Belügyminiszterhez, hogy álljanak el a fellebbezési szándékuktól.

Ha erre a linkre kattintasz, és azután alul a kék gombra, azzal egy applikáció elkészíti az e-mailt, amelynek végére csak a nevedet kell írnod, és TE is elküldheted ugyanazt a levelet az államnak, amit már több ezren elküldtünk.

Ha olvastad Csilla történetét és egyetértesz azzal, hogy megérdemli, hogy izraeli lakosként stabilitást és nyugalmat kapjon, kérjük tedd ezt meg.

Itt támogathatod Csillát >>

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.