CASTING!

Filmszerepre keresünk
héberül és magyarul beszélő férfiakat

és fiúgyermekeket

Magyar nagyjátékfilm kiemelt szerepére keresünk 30-40 év körüli, magyarul folyékonyan és héberül minimum alapfokon beszélő férfit (színészt vagy színészi ambíciókkal rendelkező amatőrt).

Ugyanehhez a produkcióhoz, szintén kiemelt szerepre keresünk 6-8 év közötti fiúgyermeket, akinek az anyanyelve héber, és emellett beszél magyarul vagy angolul.

A tervezett film címe Lefkovicsék gyászolnak, rendezője Breier Ádám, a Nemzeti Filmintézet finanszírozásával készül. Gyártója az Umbrella, koprodukciós partnere a Proton Cinema.

Tervezett forgatási időpont és helyszín: 2022. augusztus, Magyarország (Budapest).

A film tartalmáról itt lehet olvasni.

A jelentkezőktől 1-2 perces bemutatkozó videót várunk a casting@ulab.tv címre. Ebben a jelentkező mindkét nyelven mondjon néhány mondatot. A videó bármilyen formátumban csatolható, vagy küldhető fájlküldővel. Kérjük, a jelentkezésben feltétlenül tüntessék fel a következő adatokat: név, életkor, lakóhely, elérhetőség, telefonszám.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.