Vannak akik elsősorban dús – bár egyre fehérebb – haját, vannak akik elragadó mosolyát, mások sportos testét, bokszoló múltját emlegetik, de mindegy is miért: új, noha átmeneti miniszterelnökünknek egyértelműen tisztes hely jár a világ legjóképűbb politikusai között.

Noha egyáltalán nem magas (hogy finoman fogalmazzunk), és kicsit mackós, de ezt is sikerül férfias eleganciájával, hol a diplomácia vezetőjéhez illő jól szabott öltönyökkel, hol pedig laza fekete pólóival előnyére fordítani.

Izmos, kisportolt test lapul a fehér politikusi egyeningek mögött, melyhez kifejező, és kétségtelenül emberi arc járul. A gyakran széles, kisfiúsan bájos mosoly a magyar humorba születettek kiváltsága, a száj sarkában mindig bujkáló huncutság is jól észrevehető.

A világ legvonzóbb vezetője címért nem kisebb nagyságokkal száll ringbe a Ynet szerint, mint az 50 éves Justin Trudeau kanadai miniszterelnök, a dús mellszőrzetével színre lépett Emmanuel Macron francia elnök, a harci pólós Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, Spanyolország miniszterelnöke, a 190 centis Pedro Sanchez, vagy Kyriakos Mitsotakis görög kormányfő.

Mint látható, kemény és erős mezőnyben kell Lapidnak helytállnia, és természetesen mindenkinek szavazási szabadságot biztosítunk pártállásra való tekintet nélkül. De az Izraelinfo egyértelműen kijelenti, hogy nekünk Lapid a menő és a nyerő, szerintünk ő a legjobb pasi a fentiek között, és még ha nem is olyan magas: ő a miénk!

Ki a legvonzóbb?

  • Jair Lapid (72%, 83 Votes)
  • Volodimir Zelenszkij (10%, 11 Votes)
  • Emmanuel Macron (6%, 7 Votes)
  • Justin Trudeau (5%, 6 Votes)
  • Pedro Sanchez (4%, 5 Votes)
  • Kyriakos Mitsotakis (3%, 3 Votes)

Összes szavazó: 115

Loading ... Loading ...

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.