Vannak akik elsősorban dús – bár egyre fehérebb – haját, vannak akik elragadó mosolyát, mások sportos testét, bokszoló múltját emlegetik, de mindegy is miért: új, noha átmeneti miniszterelnökünknek egyértelműen tisztes hely jár a világ legjóképűbb politikusai között.

Noha egyáltalán nem magas (hogy finoman fogalmazzunk), és kicsit mackós, de ezt is sikerül férfias eleganciájával, hol a diplomácia vezetőjéhez illő jól szabott öltönyökkel, hol pedig laza fekete pólóival előnyére fordítani.

Izmos, kisportolt test lapul a fehér politikusi egyeningek mögött, melyhez kifejező, és kétségtelenül emberi arc járul. A gyakran széles, kisfiúsan bájos mosoly a magyar humorba születettek kiváltsága, a száj sarkában mindig bujkáló huncutság is jól észrevehető.

A világ legvonzóbb vezetője címért nem kisebb nagyságokkal száll ringbe a Ynet szerint, mint az 50 éves Justin Trudeau kanadai miniszterelnök, a dús mellszőrzetével színre lépett Emmanuel Macron francia elnök, a harci pólós Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, Spanyolország miniszterelnöke, a 190 centis Pedro Sanchez, vagy Kyriakos Mitsotakis görög kormányfő.

- Hirdetés -

Mint látható, kemény és erős mezőnyben kell Lapidnak helytállnia, és természetesen mindenkinek szavazási szabadságot biztosítunk pártállásra való tekintet nélkül. De az Izraelinfo egyértelműen kijelenti, hogy nekünk Lapid a menő és a nyerő, szerintünk ő a legjobb pasi a fentiek között, és még ha nem is olyan magas: ő a miénk!

Ki a legvonzóbb?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.