Izraeli büszkeség: az arab világ a Fauda rabja!

Az izraeli sorozat a nézettség élére került az arab világban.

Libanonban (ahol a cselekmény egyes részei játszódnak) és az Egyesült Arab Emírségekben a Fauda a legnézettebb Netflix sorozatok listájának élén áll. Katarban második, Jordániában harmadik, Törökországban ötödik, Marokkóban pedig a hatodik helyen áll.

“Irakból, Jordániából, de az Egyesült Arab Emírségekből is megkerestek – mondja Itzik Cohen, a sorozat sztárja. Sok-sok gratulációt és köszönetet kaptam. Sokan írtak nekem Indiából is, ami egészen elképesztő. Gondoljunk csak az ottani ember-mennyiségre… Indiában milliók nézhetnek bennünket.”

“Ritkán, de jönnek negatívumok is. Időnként kapok egy “Szabad Palesztina” üzenetet a postafiókomba, de ez nem reprezentatív. Nagyon kicsi mennyiség ez a több ezer pozitív üzenethez képest.”

- Hirdetés -

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.