Már több ezer sékellel támogattatok – Köszönjük!

Az Izraelinfo szerkesztősége nevében szeretném kifejezni hálánkat és köszönetünket a felhívásunkra érkező nagylelkű támogatásokért. Megható, hogy milyen sokan és mennyire jelentős egyszeri-, illetve havi támogatással járultak már hozzá a hírmagazin készítéséhez és az alapítványunk működéséhez.

Az ilyen hűség és elkötelezettség példamutató, és olyan emberekkel, mint Te, kedves Támogató, büszkék vagyunk arra, hogy létrejött egy olyan közösség, amely támogatja és értékeli a munkánkat. Az Izraelinfót azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsünk megismerni és megérteni Izrael sokszínűségét és fontosságát. Támogatásokkal segítitek ezt a küldetést, igazi partnerünkké váltok ezen az úton.

A hozzájárulások nagyban segítik munkánkat, hogy folytathassuk a friss és megbízható hírek közvetítését, valamint a tartalmaink fejlesztését és bővítését. Az ilyen nagylelkű támogatások nemcsak anyagi segítséget jelentenek számunkra, hanem azt is mutatják, hogy olvasóink hisznek a munkánk fontosságában és értékelik azt, amit teszünk. Ez inspiráló és motiváló számunkra, hogy továbbra is mindent megtegyünk azért, hogy a legjobb tartalmat nyújtsuk az Izraelinfo közösségének.

Továbbra is arra kérünk benneteket, hogy segítsetek nekünk anyagi támogatásotokkal. Bármilyen adomány nagyban hozzájárul a weboldal tárhelyének éves fenntartásához és a hírmagazin működésének biztosításához. Az adományok lehetővé teszik számunkra, hogy továbbra is rendszeresen frissített, értékes tartalmakkal szolgáljunk.

A legjobbakat kívánva hálás köszönettel!

frankpeti

és az Izraelinfo csapata

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.