Az izraeli Burger King pajzán felnőtt menüvel készült a Valentin-napra

Burger King menü felnőtteknek - fotó: youtube képernyőkép

Szexuális segédeszköz a hamburger mellé?

Valentin-nap alkalmából, délután hat óra után korhatáros verziót is lehet kapni a Burger Kinges “Happy Meal”-szerű menükből. Az egynapos akció során a szerelmes (vagy kevésbé szerelmes) pároknak lehetőségük van megvásárolni a neon színben érkező, 18+-os karikával ellátott dobozt, melyben 2 Whopper, 2 sör, és egy szexuális segédeszköz található.

Az étteremlánc persze nem vitte túlzásba, ezért a kiegészítők közt ne keressünk vibrátort, vagy golyókat, inkább az előjátékra öszpontosítottak, abból is a konzervatívabbakat gyűjtötték össze. A három ajándék közt tollas simogatót, selyem szemtakarót és egy fejmasszírozót találunk, utóbbit persze óriási túlzás “szexuális segédeszköznek” nevezni, de nyilván botrányt sem akart magának a Burger King.

Poénnak persze jó, csak az a baj, hogy azok a férfiak, akik egy gyorsétterembe viszik a barátnőjüket, másnap már egyedül ébrednek fel. Inkább nyissunk ki egy finom bort, és hallgassunk az ágyból héber szerelmes dal-mixet, mindenki jobban jár.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁS Highsnobiety