Az ingyen pornó miatt csökkent az öngyilkos merénylők száma

öngyilkos robbantó mellény - fotó.wikipedia

Az Iszlám Állam vezetői az online elérhető pornófilmeket okolják, amiért egyre nehezebb öngyilkos merénylőket szervezniük. A felfegyverzésért felelős igazgató exkluzív interjút adott a The Mideast Beast (TMB) hírportálnak, melyben elárulta, a probléma annyira akut, hogy új besorozási egységet kellett felállítaniuk.

Eddig úgy tűnt, a Paradicsomban rájuk váró 72 szűzlány ígérete megfelelő motivációt jelent a sok szőrös tenyerű onanistának, de mióta a számítógépen és mobilon elérhető pornófilmek ingyenesek, az égbeli nemi kalandokra vágyók száma erősen lecsökkent. Ráadásul felbukkant egy másik probléma is: ha végre akad is egy önkéntes, a filmek hatására ő már nem szűzlányokat, hanem feszes fenekű fiúkákat szeretne.

A TMB hírportál szíriai és iraki biztonsági forrásai megerősítették hírt: A probléma valós, mióta minden 30 év alatti ISIS tagnak ingyenes mobil hozzáférést biztosítottunk, valóban akadozik a toborzás.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.