Fekete, fekete, fekete

Csütörtökön Tel-Avivban, a Kakukkfészekben, a Noam utca 3-ban (קן הקוקיה, רחוב נועם 3 תל אביב )(Nem a Harap u. 3 alatt!!!) megnyílik Izaelben először a Fekete Étel Fesztivál!

A rendezvényen rendkívüli helyszín, meglepő koncepció és erőteljes élmény várja a komfortzónájuk elhagyására kész látogatókat. Berlin után az alternatív fiatalok másik központjában, Tel-Avivban is megjelennek nemcsak a fekete ételek és italok, hanem fekete design és divatcikkek, kiegészítők és dekorációk, valamint egy házibuli is lesz.

Mintegy 15 kiállítóra számítanak, köztük az Izraelinfo csapatára is, akik a teljes bevételt az Izrael 70 című könyv nyomdai költségeire szánják. A rendezvényen gasztronómiai szakemberekből álló rangos zsűri fogja értékelni a felkínált ételeket, kiosztja a “2019, Tel-Aviv Fekete Étele”, valamint a “2019, Tel-Aviv Fekete Itala” díjat a legkreatívabb és legkiválóbb termékeknek.

A fesztivál ötlete 2016-ban született, majd némi tervezés és szervezés után az elsőt 2018 novemberében, Budapesten tartották. Jelenleg egy 20 várost felölelő turné zajlik szerte a világban, 24 hónapos időszakban. A szervező csapat nemcsak az eseményeket hozza létre, hanem a franchise partnereket is támogatja a Black Food rendezvények világszerte történő megvalósításában. A fesztivál Budapesten debütált nagy sikerrel, utána a berlini rendezvény következett, és most TEL AVIV!!! (Miért nem “First we take Manhattan, then we take Berlin”?)

Az Izraelinfo csapata fekete palacsintákkal, tejberizsekkel, gombócokkal és olajbogyóval szeretettel várja kedves olvasóit a fesztiválon!

A rendezvény vezetőjével, Boros Reginával már beszélgettünk itt.

Jegyeket itt lehet venni a délután 3-tól este 7-ig tartó időszakokra.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.