Miss India lett Miss Universe Eilaton

A világ 172 országában kísérték figyelemmel élő adásban éjjel Miss Universe megválasztását. Az indiai Harnaaz Sandhu fejére került fel a korona Eilaton a 70. éve megrendezett szépségversenyen.

Sandhu 80 versenyző közül jutott be a döntőbe, ahol éles versenyben legyőzte Miss Paraguayt, vagyis Nadia Ferreirát, valamint Miss Dél-Afrikát alias Lalela Mswane-t. A koronát az eddig regnáló Miss Universe, Miss Mexikó, vagyis Andrea Meza tette a fejére.

Noa Kirel csilivili táncos-énekes performance-al nyitotta az eseményt, melyen fellépett a népszerű popénekes, Harel Skaat is, akinek a férje Idan Roll külügyminiszter-helyettes. Ő héber, arab és angol nyelvű feldolgozásban adta elő Leonard Cohen Halleluja című örökérvényű és világszép dalát, mégpedig együtt Valerie Hamatyval, a keresztény arab izraeli énekesnővel, valamint Narkissal, a vallásos zsidó izraeli előadóval.

Noha Izrael már hetek óta zárva van a külföldiek előtt, a versenyzők beutazhattak az országba, majd végigjárhatták a nevezetességeket, mindenütt nagyokat szelfiztek és csoportképeztek, jelentősen gyarapítva az ország turisztikai hírnevét. Izrael is szép, nem csak a lányok, és egyszer talán majd ideutazhatnak a látogatásra nagy kedvet kapott turisták a világ minden részéből.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.