Mazal tov! Megszületett Tarantino második szabréja

Tarantino Jeruzsálemben - Fotó: Itamar Ginzburg / Courtesy Jerusalem Cinematheque

Quentin Tarantino és Daniela Pick négy fősre bővítette családi fészkét Tel-Avivban, megszületett a celeb-pár második gyermeke, a két éve, februárban világra jött Leo kisöccse.

A főként a Tel-Avivtól északra, Ramat Aviv gimelben lakó, már nem túl ifjú pár az Ichilovban szült Tel-Aviv közepén.

A korábban sokakkal hírbe hozott, és többekkel évekig járó Tarantino 2009-ben találkozott Izraelben Daniela Pickkel, a bátran helyi Soltész Rezsőnek tekinthető Cvika Pick egyik lányával, amikor a világhírű rendező ideutazott a Becstelen Brigantikat reklámozni. Később addig-addig mélyült kapcsolatuk, hogy 2017-ben reform zsidó szertartással összeházasodtak. (Tarantino nem tartozik a törzshöz.)

Korábban hol Los Angelesben, hol Ramat Avivban laktak, de Leo születése óta főként ide tették át székhelyüket, s mindkét gyermekük itt született, vagyis szabre.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.