Mazal tov, Tarantino!

Szombat délután a Tel-Aviv-i Ichilov kórházban megszületett az 56 éves Quentin Tarantino és Daniella Pick, 36 éves izraeli színésznő–fotómodell felesége első gyermeke, kisfia.

A házaspár tavaly augusztusban jelentette be a terhességet, mindössze kilenc hónappal azután, hogy 2018. novemberében egy pazar Los Angeles-i esküvőn igent mondtak egymásnak.
Tavaly novemberben került napvilágra, hogy Észak-Tel-Aviv egy előkelő lakónegyedében bérelnek lakást.

Quentin Tarantino és Daniella Pick – fotó: Shutterstock

Azóta is szállnak a pletykák arról, hogy esetleg teljesen Izraelbe költöznek, hogy itt neveljék fel az izraeli édesanya és az amerikai filmrendező édesapa gyermekét eddigi Beverly Hills-i otthonuk helyett.

Tarantino a múlt hónapban a Jediot Aharonotnak adott interjújában részletesen mesélt izraeli életükről. “Szeretem az országot, az emberek nagyon kedvesek, nagyon édesek velem, és nagyon izgatottnak tűnnek, hogy itt vagyok” – mondta a világ jelenleg talán legfontosabb rendezője.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.