Pletykarovatunk jelenti

Pletykarovatunk jelenti

Lemondták az esküvőt

Avner Netanjahu szakított barátnőjével, pedig már az esküvőt is kitűzték. Négy hónap múlva hüpe alá vezethette volna a kisebbik, 27 éves Netanjahu fiú szíve választottját, Noy Bart, de lemondták az esküvőt. A Walla hírportálnak nyilatkozó ismerőseik szerint nem is olyan váratlan a fordulat, mert Sara Netanjahu kezdettől ki nem állhatta az ara-jelöltet, s emiatt már azon is csodálkoztak, hogy tavaly októberben fél térdre ereszkedve megkérte barátnője kezét.

“Sara enyhén szólva nem szerette őt, és viszont. Nem világos, hogy ez volt-e az oka a szakításnak, de már a lánykérés is furcsa volt számunkra, mert ismertük a helyzetet, és tudtuk, hogy ki a domináns a családban. De boldogok voltunk, és úgy gondoltuk, hogy sikerülni fog. Emiatt, vagy másért, de szakítottak” – mesélték a bennfentesek.

Jön a második baba

De jöjjön egy jó hír is: Quentin Tarantino és izraeli felesége, Daniella Pick újra kisbabát várnak. A remélhetőleg megbízható források szerint az Oscar-díjas rendező és modell-énekesnő házastársa ismét szülők lesznek két évvel azután, hogy üdvözölték első fiukat, Leót. Daniella Pick, a népszerű énekes Cvika Pick (az “izraeli Soltész Rezső”) egyik lánya, aki sok éves fel-fellángoló, majd kihűlő kapcsolat után házasodott össze az amerikai filmessel, korunk élő klasszikusával.

2018-as házasságkötésük óta főként Izraelben élnek, de gyakran látogatnak Los Angelesbe. Az Oscar-díjas rendezőt többször is rajtakapták Tel-Aviv utcáin bolyongva, amin felkelti a paparazzik és a járókelők figyelmét.

2009-ben találkoztak először Izraelben, amikor Tarantino a „Becstelen brigantik” című filmjét reklámozta Izraelben. Évekkel később újjáélesztették kapcsolatukat, és végül 2017 júliusában eljegyezték egymást. Az esküvőre 2018 novemberében került sor Los Angelesben, a beverly hills-i házukban, ahol csak a közeli barátokat és a családot látták vendégül egy meghitt reformesküvőn.

Ráadásnak: nosztalgiázzunk a Pick testvérek felejthetetlen, az Euroviziós Táncdalfesztiválra készült nótájával:

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.