Fotópályázatot hirdet a Komáromi Zsidó Hitközség

Az 1930-ban Ungváron született, Dóra Klein Kirjat Gat-i otthonában kezében katona dédunokája, Roi fotójával 2021 május 19-én - fotó: Bea Bar Kallos

Fotópályázatot hirdetett a Komáromi Zsidó Hitközség és a Zsblog „Örökítsük meg! – ne csak a múltat, a jövőt is” címmel. A fotópályázatra szeptember 11-én éjfélig lehet beküldeni képeket három kategóriában, amelyek: „Zsidó közösség”, „Zsidó szimbólumok” és „Zsidó(s) ételek”.

Minden nevező egy képet küldhet kategóriánként, amelyeket az info@zsblog.hu e-mail címre várnak a szervezők. A zsűri tagjai Salamon Sára fotográfus, az Új Kelet újság képszerkesztője, Kürti Csaba fotográfus, trükkoperatőr, a jmpoint.hu társalapítója, valamint az izraelinfo.com fotórovatának vezetője, Kallos Bea Bar fotóriporter.

A teljes pályázati kiírás ITT érhető el!

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.