Nem tanul ez a Rubi…

“Nem tanul ez a Rubi…
Elég már a felvilágosultságodból, elég a próbálkozásokból harákoló demokráciánk megmentésére, elég már a korrupt hatalom elleni kirohanásokból, és tényleg tele a hócipő a te és Nehama idegesítő emberszeretetével!
Mi a következő fokozat? Hogy golyóálló mellény nélkül érkezel valami nagygyűlésre??? Nincs több Izraelt átszelő főutunk, amit rólad nevezhetnénk el. Hát mit akarsz? Hogy fektessünk be az infrastruktúrába??? Ezen kívül a világ összes nagyjai itt voltak egy éve Peresz temetésén. Miért makacskodsz, hogy újra iderángassuk őket???
Ó Rubi, Rubi… Mikor tanulsz???”

Láncszem a természet szövedékében. És izraeli is. (A “provokál” néhány szinonímája szükség esetére: abajgat, babrál, bánt, birizgál, bizgerél, bolygat, bosszant, bőszít, cseszeget, csesztet, cukkol, dühít, feszeget, firtat, háborgat, heccel, hergel, húz, idegel, idegesít, incselkedik, ingerel, irritál, kötekedik, macerál, nem hagy békén, nyaggat, nyektet, nyúz, piszkál, piszkálódik, rejcol, szekál, szekíroz, szívózik, szurkál, zaklat, zargat, zavar, zseníroz.)

Ha tetszett az írás, támogass bennünket, hogy többet és jobbat készíthessünk!

MEGOSZTÁS