Soros nem támogat

penz dollar usa izrael zaszlo
Fotó: Shutterstock

Mivel fontos nekünk a minél nagyobb olvasói élmény, ezentúl nem lesznek a cikkeink belsejében reklámok. Nem, nem azért, mert megengedhetjük magunknak.

Soros György – a közhiedelemmel ellentétben – (sajnos) nem támogatja az Izraelinfót. Sem ő, sem más szervezet, kormány, párt. Egy nagylelkű adományozó ingyen szervert, tűzfalat, egyéb védelmet és biztonsági mentést biztosít a honlapnak, valamint havi rendszerességgel 130 sékelt kapunk két (2) támogatótól, akiknek ezúton is nagyon köszönjük adományaikat! Kaptunk egy komolyabb ajánlatot a támogatásra, de mivel feltételhez kötötték, kénytelenek voltunk elutasítani. Az izraeli magyar alija támogatásáért műköző Choma alapítvány az egyetlen szervezet, amelytől közös projektekért – a beilleszkedés megkönnyítésére készített cikksorozatért és az #izrael70magyar sorozathoz és könyvkiadáshoz – pénzbeli hozzájárulást is kapunk.

Az Izraelinfo nem azért jött létre, hogy sikeres vállalkozás, vagy stabil munkahely legyen, hanem hogy tükrözze a külvilág felé az izraeli magyar ajkúak Izrael-élményét. Te is izraeli vagy, de véleményed eddig nem jelent meg a portál oldalain? Írjál nekünk: info@izraelinfo.com

Nem célunk a propaganda, ha a saját vélemény propagálása nem számít annak. Inkább vagyunk kevesen, és inkább írunk a néhány perces kávészünetben, de függetlenségünket semmi áron nem adjuk fel.

A 2017-es évet 186 sékel (14 900 forint) „haszonnal” zártuk. A 2017. március 22-i alapítványi indulás óta tavaly év végéig 1347 sékel bevételünk volt (1247 reklámokból) 1161 sékel kiadás mellett. A készpénzforgalmat is beleszámítva az alapítástól 2018 augusztus közepéig 20 700 sékel (1 656 000 forint) bevételünk, és 18 600 sékel kiadásunk volt. A bevételből 16 700 sékel adomány (12 000 az Izraelinfo tagjaitól!). Nálunk senki nem kap fizetést, vagy tiszteletdíjat (egyelőre), az alapítvány tulajdonában mindössze egy laptop van. A valóságos érték azonban a közreműködők önkéntes munkája, ezt nem lehet semmiféle valutában kimutatni!

Az Izraelinfo Alapítvány 2017-es év végi mérlegét itt tekintheted meg (héber):
https://www.guidestar.org.il/organization/580642718

Itt támogathatod az alapítványt:
https://izraelinfo.com/tamogasd-az-izraelinfot/

Segítségeddel pedig már decemberben elérhető lesz az alapítvány által Magyarországon kiadásra kerülő ünnepi album puha kötésben: 320 oldalon 70 magyar arc, 70 magyar vonatkozású történet a modern Izrael állam történetéből. Itt előfizetheted, támogathatod a könyvkiadást!

https://www.indiegogo.com/projects/tamogasd-az-izrael70magyar-konyv-kiadasat/x/19261384#/
 

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.