Koronavicc – Röhögjük magunkat halálra

Izraelben természetesen a koronavírusból is viccet csinált a közösségi média…

Facebook-bejegyzés:

  • Az átlagember egy napja: munkába megy, majd hazatér.
  • A koronavírusos átlagos napja: Uzi falafel, Gali cipőbolt, Gali frissensültek, Rambam kórház szülészete, Jokneámi bevásárlóközpont, Khao Szan Bangkok vendéglő, Aroma presszó Safajimban, Mus tengerpart, Dubi Hullámok, Hinzavi halak és friss csirke, Slomo Arci koncert Keszárián, Vivi lézeres és gyantás kezelés. Mindez egy óra alatt.
Reggel a postán, miközben sorba álltam, bejött két maszkos, mire teljes pánik tört ki. Ekkor azt mondták: bankrablás! Erre mindenki megnyugodott.
Nem irigylem azt, aki Olaszország érintésével jött haza Kínából, a Vörös Kalózban vett purimi jelmezt Or Jehudán, és a 8-as kapunál ment be a Blumfild stadionba
Hamarosan, hirdeti a kép címe
A legviccesebb fake news – Az egészségügyi minisztérium: A jemeni származásúak természetes immunitást fejlesztettek a koronavírussal szemben

Az egészségügyi minisztérium közölte, hogy a minisztérium igazgató tudósa által végzett DNS tesztjeiből kiderült, hogy a jemeni zsidók természetes immunitást fejlesztettek ki a koronavírussal szemben. Az örökletes ellenállóképesség öröklődik, a leszármazottak génjei is ellenállást fejlesztenek a vírussal szemben. A csípős ételek, főként a hilbe éveken át történő fogyasztása, valamint a kivételes vidámság változtatta meg a génjeiket, hogy ellenálljanak a fertőzéssel. Az askenáziak hiába próbáltak örülni és erős ételeket fogyasztani, nem mutatták a vírussal szembeni ellenállóképesség jeleit. Az egészségügyi minisztérium a következőket közölte az askenáziakkal: “Késő van ahhoz, hogy elkezdjenek örülni az életnek, és csípős ételeket egyenek, kár hogy nem tették meg korábban.”

Or Jehudán, egy játékboltban fertőzött meg többeket egy Olaszországból visszatért férfi.

Az Egészségügyi Minisztérium iránymutatása:

  • Nagyközönség – kerülni kell az ölelést, puszilást és a barátokkal való szükségtelen kapcsolatot.
  • Askenáziak – folytassák a szokásos módon.
Olaszországban elmaradnak a rendezvények a koronavírus miatt.
Olyan a koronavírus, mint a paszta: a kínaiak találták ki, de az olaszok terjesztették el az egész világon.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.