Simon Cowell az izraeli X-Faktor zsűritagja lesz

Az X-Faktor zenei tehetségkutató show-műsor izraeli változata három évi szünet után visszatér a helyi képernyőkre. A nagy hir ezzel kapcsolatban az, hogy a következő évad zsűritagja az X-Faktor egyik megálmodója és legnagyobb sztárja, Simon Cowell lesz, aki először vállalta ezt a feladatot külföldi X-Faktor produkcióban – Anglián és az Egyesült Államokon kívül.

A 60 éves Cowell az “American Idol”, “Pop Idol”, “The X Factor” és még sok más tévés versenynek köszönhetően lett híres az egész világon, és természetesen annak a kemény és szúrós karakternek köszönhetően, amelyet bemutat a műsorokban. Ezekben a programokban bíróként és producerként való részvételének köszönhetően az elmúlt két évtizedben a zene- és televíziós világ egyik legbefolyásosabb személyiségének tartják.

Az “X-Faktor” 2013-ban nagy sikerrel kezdte útját Izraelben Bar Refaeli műsorvezetővel, és Izrael két legkiemelkedőbb énekesét is felfedezte – Eden Ben Zakent, aki az első évadban második lett, és Izrael 2021-es Eurovíziós képviselőjét – Eden Elenát, aki megnyerte a harmadik évadot.

“X-Factor Israel” – Fotó: Eyal Nevo

Cowell bizányára megdobja majd a valóságshow nézettségét, ami az első évek sikerei után nagyon megcsappant.

Cowell már hivatalos nyilatkozatot is kiadott, amiben elmondta: “Az évek során csodálatos tehetségeket találtunk az egész világon az X-Faktor formátummal. Már alig várom, hogy lássam, mit kínálnak az izraeliek.”

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.