Kim Kardashian újabb izraeli divatcégbe fektet be

Kim Kardashian - fotó: Hayu / Wikipedia

Bar Refaeli izraeli szupermodell múlt héten jelentette be, hogy Kim Kardashian örmény származású amerikai híresség beszáll a Refaeli által fémjelzett Carolina Lemke Berlin szemüveg forgalmazó cégbe. A Carolina Lemke anyavállalata, a Castro-Hoodies szeptember elején hozta nyilvánosságra, hogy felkérték Kim Kardashiant, legyen a cég vezető modellje.

A Carolina Lemke márkát 2011-es bevezetése óta Bar Refaeli képviselte. A szupermodell 2013-ban öt százalékos részesedést is szerzett a cégben. „Hiszem, hogy ezzel a márkával meghódíthatjuk a világot” – nyilatkozta öt évvel ezelőtt Refaeli a The Marker izraeli gazdasági lapnak. A cég sikere azóta is töretlen.

Az amerikai híresség már korábban is invesztált izraeli érdekeltségű cégbe. 2017 novemberében Kardashian bejelentette, hogy befektetőként és tanácsadóként belépett a New Yorkban működő izraeli-amerikai közös divat vállalkozásba, a ScreenShop szoftverfejlesztő cégbe. A vállalat főtulajdonosai Molly és Meir Hurwitz, Mark Fishman, Ari Bregin és az izraeli programozó Jonathan Caras. Kardashian belépésekor úgy nyilatkozott, nagyon büszke a csatlakozásra és az izraeli csapatra, amelynek kiemelkedő technikai tudása lehetővé teszi, hogy valami olyan születhessen meg, amelyhez még hasonlóról sem álmodtak mások korábban.

A ScreenShop applikáció felhasználói számára többé nem okozhat gondot, hogy szerezzenek be egy ruhadarabot vagy divatkiegészítőt, melyet a világhálón, egy facebook képen, vagy csak az utcán láttak. Elég egy gombnyomás és az applikáció segítségével pillanatok alatt a képen látható ruhához hasonló termékek tucatjai válnak elérhetővé a felhasználók számára. Az applikáció fejlesztői több mint 50 webáruházzal állnak kapcsolatban, ezért garantálják felhasználóik számára a hasonló termékek közül a legjobb árat. Az ingyenes applikációt néhány hónap alatt több mint 100 ezren töltötték le.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.