Tavaszi férfidivat

jair lapid beni ganz mose jaalon kek-feher
Fotó: képernyőkép / Hadasot 12

Idén aki ad magára, az legalább 185 cm magas.

A főáram mellett persze a kifejezetten alacsony pasikat kedvelők is megtalálják az igényeiknek megfelelő férfit, de bármekkora is legyen az illető, ezen a tavaszon alapszabály a fekete felsőruha viselete, mely kiemeli a férfias izmokat és slankít. Alacsonyak hordhatnak barna dzsekit is, hozzá férfias komolyság dukál.

A volt vezérkari főnökök kedvenc viselete továbbra is a katonásan szabott fekete pufi-dzseki, a színben hozzá illő – fekete – nadrággal.  Volt kibucnyik volt vezérkari főnököknek, pláne volt védelmi minisztereknek nem áll jól a pufi stílus, nekik a figyelmet a fejükről elterelendő az egyszerűbb, farmer–fekete felső kombinációt javasoljuk – különösen, ha kopaszok és szemüvegesek.

A tavaszi katalógust ebben az évben a Golán-fennsíkon fotózták, ahol a szép zöld háttérben, Kunetra városának és a szíriai helyzetnek finom képbe emelésével egyben történelmi mélységet is kapnak a jól beállított modellek.

A tavalyi kollekcióról itt olvashat.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.