24/7 héber-leckék az interneten

...ma még csak spanyolul

Az új applikációt két dél-marikai bevándorló, Francisco Manrinaro és Adam Cohen fejlesztette ki, miután agyukra ment a régi, elavult tanítási módszer, melyekkel az állami ulpánokon, nyelviskolákban találkoztak – adta hírül a ynet.

A héber tanulási alkalmazás alapítói Francisco Marinaro és Adam Cohen a WZO csapatával

Aprende Hebreo néven céget alapítottak, és létrehozták a mesterséges intelligencián alapuló platformot, hogy ezentúl minden nyelvtanuló a nap 24 órájában akkor, és ott tanulhasson héberül, ahol neki a legkényelmesebb.

A két dél-amerikai fiatal Raananán, a bevándorló központban találkozott, és jutott a sokaknak ismerős gondolatra, hogy sem az ulpánon, sem később, munka mellett nem egyszerű megtanulni héberül.

De az applikációval már Izraelbe érkezésük előtt nekiállhatnak a nyelvtanulásnak a jövendő bevándorlók, mégpedig  interaktív videoklippekkel, amelyeken kérdésekre kell  válaszolni, valamint beszéd-, nyelvtani és szókincsgyakorlatokat kell végezni. amelyek nyomon követésével látható a tanulók fejlődése. Mindez havi pár dollárba kerül, és cserébe online támogatást is kapnak a diákok.

Egyelőre spanyolul készült el a projekt, de már fejlesztik az angol, a francia és az orosz változatot is. És mi joggal kérdezhetjük: na és a magyarral mi lesz?

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSYnet