Busszal vitték kórházba

fotó: Rambam kórház szóvivője

Haifán az Egged buszvállalat egyik sofőrje csütörtökön letért útvonaláról, és kórházba vitte egyik utasát, aki rosszul lett és összeesett a járművön. A mentősök azt mondták, hogy csak húsz perc múlva tudnak odaérni a buszhoz, úgyhogy elhatározta, hogy maga viszi kórházba a beteget, mert az gyorsabb lesz.

A beteg, eszméletlen embert zokszó nélkül elkísérte a busszal összes utastársa is, hiszen belátták, hogy ez most fontosabb, mint a járat eredeti útvonala és saját utazásuk. 

A 43 éves nő Haifa Hadar negyedében lett rosszul. A sofőr telefonált a mentőkért, majd válaszuk után bezárta az ajtókat és a kórházhoz száguldott anélkül, hogy érintette volna a megállókat.  Előre beszólt a kórházba is, így ott már felkészülve fogadták az érkező beteget, és azonnal megkezdték kezelését. A haifai Rambam kórház szóvivője közölte a ynettel, a Jediót Ahronót honlapjával, hogy a különös módon kórházba szállított nő magához tért, és jelenleg azt vizsgálják, hogy mi okozhatta a rosszullétet. 

buszKórház

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.