Csodás: 2000 ember együtt énekel

Mikor az Izrael minden részéből összegyűlt 2000 férfi, nő és gyerek Avraham Tal “Mehuzakim leolam” című dalát énekli együtt, úgy érezzük, hogy mindenképpen van remény egy jobb jövőre.

A Koolulam egy társadalmi zenei vállalkozás. A projekt azért jött létre, hogy összefogja az embereket az izraeli társadalom minden spektrumából. Az volt a kezdeményezők nagyon egyszerű, ugyanakkor zseniális ötlete, hogy az együtt éneklés kedvéért megálljunk néhány órára.

A projekt lehetővé teszi a benne részt vevő embereknek, hogy a közös, élménnyel dúsított tevékenység révén élvezzék az együttlét felszabadító érzését.

A nagy társadalmi kórus hangjai és akkordjai reményt és optimizmust teremtenek – írják a szervezők a Koolulam Facebook-oldalán.

Január 1-én a Tel Aviv-Jaffa önkormányzat által szervezett társadalmi aktivitás hetének keretén belül jött létre a zenés találkozó, melyet természetesen hosszú hetek énekórái és szervezői háttérmunkája előztek meg.

Érdemes teljes hangerőre állítani az erősítőket, hogy átérezzétek a party igazi erejét!

Fotók: a Koolulam Facebook-oldala

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSFacebook