A Mastercard innovációs labort indít Izraelben

mastercard

A Mastercard egyesíti erőit az Enel X energetikai vállalattal, hogy laboratóriumot hozzon létre Izraelben a pénzügyi technológia és a kiberbiztonság területén – írja a FinExtra.

A laboratórium az induló vállalkozások partnere lesz a termékek tesztelésében és fejlesztésében, különös tekintettel a kiberbiztonságra, a fintech platformokra, a digitális hitelesítésre és a pénzügyi beilleszkedésre.

Az izraeli kormány támogatásával a laboratóriumot a déli Beer Seván hozzák létre, amelyet a hatóságok kiber- és fintech fővárosként jelöltek meg.

A laboratórium hároméves engedéllyel rendelkezik, és megközelítőleg 3,7 millió dollár állami támogatást kap a létesítésének, működési költségeinek és a koncepció helyi induló vállalkozásokkal való indításának fedezésére.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSFinExtra