Eltűnt – keressük! – FRISSÍTÉS

FRISSÍTÉS: A magyarországi hatóságok ma reggeli (május 1.) jelentése szerint megtalálták a múlt héten eltűnt izraeli holttestét. Jelenleg az azonosításra várnak, Ofir édesapja útban van Magyarországra. A helyszínen talált nyomok alapján gyilkosság gyanúja merült fel.

Forrás: YNET

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Gross Ofirt felismeri, illetve jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

A 40 éves Gross Ofirt 2016. április 24-én a kora délutáni órákban Tiszakécske egyik éttermében látták utoljára, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Magyarul nem beszél, héber anyanyelvű, az angol nyelvet ismeri.

Ofir körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Szakállas, haja félhosszú, sötétbarna színű, szeme színe kék. Eltűnését megelőzően keki színű vászonnadrágot, fekete színű polár felsőt, fekete-kék színű sportos kabátot, fehér színű vászonkalapot, fekete színű bakancsot és fémkeretes napszemüveget viselt.

A beszerzett információk szerint Ofir gyalogosan közlekedik, az éjszakákat többnyire a szabad ég alatt, sátorban vagy olcsóbb szállásokon tölti.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.