Tisztelt Magyarország Miniszterelnöke,

Megkaptam aktuális levelét. Korábbi üzeneteire is érkezett már a nagyvilágból rövid és velős, s a jelenlegire is hosszú és alapos válasz, ezért ismétlésekre nincs szükség. Csak néhány rövid kiegészítés:

  1. Otthon születtem, otthon nőttem fel – és itthon születtek gyermekeim, akik itthon nőttek fel. Miniszterelnök úr lesz szíves tiszteletben tartani választásomat.
  2. Itt élek, itt dolgozom, itt fizetek adót. Miniszterelnök úr lesz szíves együttműködni mindazokkal, akik ott élnek, ott dolgoznak, ott fizetnek adót.
  3. Az itteni problémák és az itteni szavazások eredményei vannak hatással életemre. Miniszterelnök úr lesz szíves bizonyos minimális szintű etikai tartást feltételezni rólam, és többé eszébe se jusson felkérni arra, hogy szóljak bele más emberek jövőjébe, máshol.
  4. Felhívom Miniszterelnök úr figyelmét arra, hogy nem a magyarországi sajtót olvasom. Gondoltam, szólok, hogy az agyam nem elég felkészült a levelében ecsetelt rémálom befogadására.

Üdvözlettel,

Dar Sade

Izrael

P.S.

Kérem, adja át üdvözletemet régi közös ismerősünknek, Mr. Finkelsteinnek. Levele tartalmán és megfogalmazásán látszik a Mester keze nyoma. Az utóbbi időben örömmel láttam, hogy a magyarországi szélsőjobboldal érzelmei közös nevezőre találtak az izraeli szélsőjobboldal érzelmeivel. Nagy boldogság. Nagy-nagy boldogság…

Az itt közölt írás kizárólag a szerző magánvéleménye, nem feltétlenül tükrözi az Izraelinfo álláspontját.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.